Niet genoeg felle auto koplampen Haast, leer twee slagen, zo helder als ooit!

- Nov 24, 2017-

Ik geloof dat veel renners hebben gevonden dat voertuigen met een lange tijd later, de koplampen van de auto niet zo helder zijn, volgens de weg is altijd vaag, het verkeer 's nachts kan gewoonweg de weg niet zien. Dit verhoogt indirect het risico van autorijden en hoe hiermee om te gaan? Krijg je een 4S-winkel om van af te raken? Gebruik het in feite niet, zolang het schoon is, kun je helder worden zoals altijd!

LED car light.jpg

begrijp de auto koplampen geel, vervaagde de reden

De transparante schaal op het oppervlak van de autokoplamp is meestal gemaakt van polycarbonaat, dat erg sterk en helder is. Maar in de uiteindelijke analyse is nog steeds een soort van plastic, na langdurige wind en zon, zal het het stof in de lucht zijn, kiezels langzaam corrosie, krassen, en zelfs sommige moeilijk te reinigen gele vlekken, wat resulteert in lichten niet helder, volgens het licht is erg vaag.

Dus hoe het schoon te maken? Er zijn twee manieren

1, reinigingsmethode

De eerste: afvegen met zeepwater

Zeepwater is een zwak alkalische stof, niet corrosief, mild van aard en hoog reinigend vermogen. We moeten gewoon een goed sopje weken (je kunt er wat verdikken) dat gelijkmatig in het koplampoppervlak van de auto is gedumpt, ongeveer 10 minuten, gebruik dan een zachte spons die je herhaaldelijk afveegt, je kunt het vuil bovendien schoonmaken en ook een beetje polijsten.

De tweede maatregel: vegen met katoen

De tweede methode wordt gebruikt voor routineonderhoud, we kunnen de zachte doek gebruiken om de koplampen op normale tijden vrij te vegen, we kunnen de vorming van hardnekkige vlekken vermijden, de koplampen van de auto helder houden. In het afvegen proces, mag niet worden gebruikt geen ruwe vodden, noch dwang af te vegen. Omdat de auto die laag van plastic koplampen, het is gemakkelijk te krabben, eenmaal bekrast de koplamp krassen op het oppervlak, is het gemakkelijk om vuil op te slaan, het is moeilijk schoon te maken.

De methode is eigenlijk heel simpel, hoeft niet veel geld uit te geven, hoeft alleen maar dim sum te gebruiken, kan een uitstekend beschermend effect hebben. Ik hoop dat deze twee eenvoudige tips je kunnen helpen bij het rijden.Neem contact met ons op

Hangzhou Esage Auto Industrial Co., Ltd.

Adres: No. 666 Yading Road, Yangxi Street Jiande City, provincie Zhejiang, China

Tel: + 86-571-85161025

Fax: + 86-571-85161025

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ: 943095271

WeChat: 15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail: esage_wendy@esageauto.com