Referentieparameters voor vrachtwagenlichten

- Jan 01, 2018-

1. Voltage:

Dit verwijst naar de ingangsspanning van LED-lampbalken. Over het algemeen is de gebruikelijke specificatie dc 12V of 24V. Werkspanning: DC12V vermogen: 14,3 watt per meter / meter 18,2 watt, optioneel.

2. Kleurtemperatuur:

Verwijst naar een standaard zwart lichaam, verwarmingstemperatuur tot een bepaalde kleur gestart door scharlaken - bleek rood - oranje - wit - blauw, geleidelijke verandering, de kleurenfoto van een lichtbron en zwartlichaam tegelijkertijd, we zullen de absolute temperatuur op zwart lichaam de tijd die de kleurtemperatuur van de lichtbron wordt genoemd.

Over het algemeen is kleurtemperatuur geen indicator voor de beoordeling van LED-lampen, maar veel klanten in het buitenland zullen een speciaal verzoek indienen vanwege de omgeving.

De kleurtemperatuur van de lichtbron is anders, de lichtkleur is anders:

De kleurtemperatuur is lager dan 3300K en de lichtkleur is rood tot warm. Er is een stabiele atmosfeer, warme gevoelens en warme kleuren.

De kleurtemperatuur ligt in het midden van 5000 - 6000K, waarin de persoon geen speciaal visueel psychologisch effect heeft en een verfrissend gevoel heeft. Het wordt "neutrale" kleurtemperatuur genoemd.

De kleurtemperatuur is meer dan 6000K, de lichtkleur is blauwachtig, geeft het gevoel koud en koud te zijn, dit wordt koele kleurtemperatuur genoemd.

Over het algemeen 7500K (koud wit) / 6500K (positief wit) / 3500K (warm wit en geel).

3. Helderheid:

De basiseenheid van de lichtsterkte is een van de basiseenheden van het internationale eenhedenstelsel.

Over het algemeen hebben de verschillende kleuren van LED-lichtbalken een verschillende luminescentie-intensiteit. De veelgebruikte units zijn MCD of millikendra. Hoe hoger het getal, hoe groter de lichtintensiteit, hoe helderder het is. Dit is een belangrijke indicator voor de helderheid van LED-lampen, en hoe hoger de helderheidseisen, hoe hoger de prijs. Dit komt omdat de hoge helderheid van LED-chips duur is, en hoe hoger de helderheid, hoe moeilijker het is om in te kapselen.

4. Lichtgevende hoek:

Dit verwijst naar de lichtgevende hoek van LED-elementen op LED-lampjes. Over het algemeen is de lichtgevende hoek van de generieke strip-LED (dat wil zeggen SMD-elementen) 120 graden. Hoe groter de hoek van luminescentie, hoe beter het astigmatisme, maar relatief, de helderheid van zijn luminescentie wordt dienovereenkomstig verminderd. De lichthoek is klein, de intensiteit van het licht is omhoog, maar de reikwijdte van de belichting is versmald. Daarom is een andere belangrijke indicator voor het evalueren van LED-lampen de lichtende hoek. Er zijn een aantal slechte fabrikanten op de markt, om de helderheid van de luminescentie te verhogen om hogere winst te verdienen, opzettelijk verminderen de hoek van het licht, een lichte onbescheidenheid, zulk een soort inferieur element kopen.