Normale versus led-achterlichten

- Jul 01, 2019-

Als uw voertuig op traditionele fabrieksverlichting rijdt, kunt u het beste overgaan naar LED-achterlichten (lichtdiodes). LED-verlichting is handig wanneer u 's nachts rijdt of reist. Dit type licht is niet beperkt tot achterlichten. Fabrikanten zijn ook begonnen met het leveren van LED-dagrijverlichting voor als u 's ochtends of' s middags rijdt. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van het gebruik van LED-achterlichten boven gewone achterlichten.


Veiligheidsdoeleinden


LED- achterlichten geven veel helderder licht af in vergelijking met traditionele OEM-fabriekslampen. LED-achterlichten bieden twee tot drie keer meer helderheid dan standaardverlichting. Het licht dat LED-achterlichten geeft, is in staat om uw omgeving veel beter te verlichten dan gewone soorten licht. Als u voor een andere auto reist, zal het niet moeilijk zijn om u op de weg te lokaliseren vanwege LED-achterlichten. Dit is de reden dat de meeste voertuigen voor noodvervoer gebruik maken van LED-achterlichten. LED-achterlichten bieden ook bescherming voor veel kleinere voertuigen, zoals motorfietsen, wanneer ze 's nachts reizen. LED-achterlichten lichten ook veel sneller op dan traditionele fabrieksverlichting. Ze lichten op in een paar miljardste van een seconde als je ze inschakelt.


Duurzaamheid


LED- achterlichten zijn duurzamer dan gewone verlichting. Dit voordeel is zeer nuttig voor diegenen die 's nachts reizen omdat licht snel kan breken. Dit kan een gevaar voor de veiligheid zijn voor degenen die kleinere voertuigen besturen, zoals kleine auto's of motorfietsen. Straatomstandigheden kunnen bijdragen aan het breken van achterlichten. Als de wegen waarop u rijdt ruw zijn, kan dit ertoe leiden dat de draden breken. LED-achterlichten accumuleren niet zoveel warmte als traditionele fabrieksverlichting. Hierdoor gaan ook andere onderdelen van kunststof of elektronica veel langer mee.


Lagere voedingsvereisten


LED- achterlichten vereisen slechts een lager vermogen dan dat van normale verlichting. Dit zal helpen om de batterij van uw batterij te sparen. Hiermee kunt u de energie en elektriciteit van de auto gebruiken voor andere doeleinden, zoals de dvd-speler van de auto, geluidssystemen en andere autotoebehoren die veel stroom verbruiken.


Stijl


Regelmatige verlichting draagt zeer weinig bij tot de verbetering van het uiterlijk van uw auto. LED-achterlichten aan de andere kant zijn in staat om een aparte decoratieve stijl aan uw auto te geven. LED-achterlichten zijn er in vele uitvoeringen die perfect zijn voor de meeste automodellen.


Kosten effici├źntie


LED-achterlichten gaan veel langer mee dan gewone verlichting. Ze hebben een lifgespan van tien jaar of meer als er voor gezorgd wordt. Dit komt omdat ze zijn samengesteld uit may timy LEDS in plaats van een enkele lichtbron. Hiermee kunt u geld besparen dat u zou hebben gebruikt bij het vervangen of repareren van de verlichting. LED-lampen zijn ook onderhoudsarm omdat ze duurzaam zijn, dus u bespaart ze op het moeten repareren.