Vreemde wijziging van vrachtwagenlichten in verschillende landen

- Dec 28, 2019-

De vrienden van veel vrachtwagenchauffeurs moeten deze ervaring hebben meegemaakt. Omdat ze vaak 's nachts rijden, zijn ze gevoelig voor visuele vermoeidheid, of wanneer andere voertuigen verre lichten rijden, worden ze altijd verblind door de tegenovergestelde lichten. Deze situaties zijn zeer gevaarlijk voor zichzelf of de vrienden van andere chauffeurs en veroorzaken gemakkelijk woede van anderen, dus het veranderen van het licht wordt een vrachtwagen Het is een gebruikelijke praktijk voor chauffeurs. Sommige stuurprogramma's vervangen de gloeilamp zelf voor het gemak en kiezen meestal de krachtige halogeenlamp. Laten we een paar vreemde gewijzigde vormen bekijken.

truck

Ik weet zeker dat je kunt zien dat dit een Japanse vrachtwagen is. Het ontwerp erop zit vol met Japanse stijl. De vrachtwagen rechts lijkt een dame die een boek leest. We kunnen duidelijk zien dat de positie van de lamp moeilijk te vinden is. Het is net onder het schilderij en een rij kleine lampen zijn aan de onderkant geïnstalleerd. Ik weet niet of het een decoratief effect is of een echt verlichtingswerk Gebruik. In vergelijking met die rechts is die in het midden persoonlijker. Twee zeer opvallende koplampen zijn aan de bovenkant van de auto geïnstalleerd. De carrosserie is bedekt met een groot aantal foto's. Het is mooi om te zeggen, maar ik weet niet of het licht door de verkeerspolitie zal worden gevangen?

Japan truck

Dit is ook een Japanse vrachtwagen. We kunnen zien dat er 18 kleine lampjes onderaan zijn. Het is echt luxe. De zijkant van de auto lijkt te zijn uitgerust met Tianyang-energiebord. Ik weet niet waarvoor het wordt gebruikt. Kan ik in de auto koken? Achter de auto staat een zeer agressieve krijger, zodat de mensen achter zich niet durven toeteren.

Japan truck 2

Dit is de Amerikaanse vrachtwagen. Het is opnieuw ingericht met science fiction-atmosfeer. Het kleine blauwe lampje aan de voorkant van de truck benadrukt het gevoel van technologie en mysterie. Mensen willen weten wat voor soort goederen zo'n vrachtwagen gebruikt om te trekken?

American truck

Het volgende is een zeer industriële Duitse vrachtwagen. Het lijkt erop dat de hoeveelheid niet klein is. De rugleuning is erg schoon. De koplampen aan de voorkant van de truck zijn ook zeer gestandaardiseerd, waardoor een gevoel van aanmatigende zijlekkage ontstaat.

Germany

Dit zijn de vrachtwagens die door alle landen worden gedeeld. Tijdens het rijden moeten we letten op onze dagelijkse reizen, vooral bij het aanpassen en upgraden van lichten. We moeten naar een normale plaats gaan.