Het onderhoud van de aandacht van Led achterlichten wordt ingevoerd.

- Feb 09, 2018-

Of het nu een koplamp of een achterste koplamp, het gewoon niet oplichten, en het zegt de gloeilamp heeft platgebrand en dient te worden gewijzigd. Maar als niet volledig gebroken, maar de helderheid wordt verminderd, de lamp rood en donkere is en relatieve op Nee kan terloops, omdat dit een voorteken is van de schuld te verminderen de lichte macht is ook ernstige sting van veilig rijden.

Helderheid lagere reden er verscheidene, één van de meest voorkomende lampen en lantaarns van led achterlichten is astigmatisme of sferische spiegel glazen product met vuil, dan moet doen is gewoon gebruik manches of camera obscura papier vuile stof zal schoonmaken. De andere reden is dat de accu een kracht naar beneden heeft, en de wind te sterk is te zijn helder genoeg, dus het moet worden vervangen door een nieuwe batterij. Er is een manier om de route veroudering of dirigent is nauwgezet, vorming verhogen de weerstand op de stroomvoorziening, de situatie is niet alleen de taak van de reactie van de gloeilamp, major van route zal oplopen oververhitting en vormen van het brandalarm.

Pennenzak lamp: niet negeren de pen einde lamp, als de pen-end lamp defect is, gemakkelijk leiden tot de achterwaartse incident. LED achterlichten, moeten in het algemeen geen problemen, het bevorderen van keuze is niet veel, tenzij de eenheid buiten de lamp shell genieten van seks meer, uitwisseling van conservatieve lampje met led licht lichaam is een goede keuze, niet alleen led helderheid verhoogd, echo tijd is beter dan een conservatieve gloeilamp wordt uitgebreid, het symboliseert de wanneer u stap op de rempedaal, led rem licht aan licht veel eerder dan de gewone gloeilampen, moet het volgende voertuig heeft meer tijd voor te bereiden.