De kenmerken van LED-verlichting.

- Jan 16, 2018-

1. Betrouwbaarheid en levensduur.

2. Effici├źntie / lumens per watt.

Leds verbruiken meer licht per eenheid elektriciteit dan standaard gloeilampen. Vergeleken met halogeenlampen is de werkelijke optische output van LED echter niet duidelijk. De nieuwste LED heeft een uitstekende lumenwaarde per watt, maar sommige waarden worden verkregen onder optimale omstandigheden en worden normaal niet verkregen onder de hoogste outputomstandigheden. Over het algemeen neemt de output van licht niet lineair toe als de stroom van de LED toeneemt. Daarom zal, zelfs als de LED x lumen met een stroom van 0,5 A wordt uitgevoerd, deze 2x lumen bij 1,0 A niet uitsturen.

3. Reactiesnelheid

Remlichten en het richtingaanwijzerlampje gaan er bijvoorbeeld van uit dat de voertuigsnelheid van 125 km / u, namelijk de 35 m / s, de gloeibare gloeitijd ongeveer 250 milliseconden is, en snel LED tot vroege remwaarschuwingen op ongeveer 8 meter afstand, dus vermijd effectief het raken van de auto. Dus de indicator licht op.

4. De richting

Een ander belangrijk kenmerk is LED-verlichting. Anders dan gloeilampen, kunnen leds alleen door een oppervlak schijnen, wat goed is voor gebruik door de koplampen en navigatieverlichting, maar mogelijk niet geschikt voor andere verlichtingstoepassingen.