Het verschil tussen halogeenlamp, Xenon-koplicht en LED-koplamp.

- Mar 04, 2018-

A. Het principe van luminescentie is anders.

1. Halogeenkoplampen bevinden zich in het lamphalogeengas zoals injectie van jodium of broom, bij hoge temperaturen, de sublimatie van wolfraam met halogeenchemie, wolfraam wordt afgekoeld tot stollen op wolfraamfilament, vormt een gebalanceerde cirkel, vermijdt voortijdige wolfraamfilamentbreuk. Dus halogeenlampen leven langer dan gloeilampen. (met wolfraam gloeidraad)

2. De Xenon-koplampen zitten in de kwartsbuis die hogedruk inert gas vult - Xenon verborg Xenon, ter vervanging van de traditionele gloeidraad, kwik en koolstofverbindingen in twee elektroden, met 23000 v hoogspanningsstroomstimulatie door ballast Xenon-licht, is de perfecte witte boog wordt gevormd tussen de polen, het licht dichtbij het zonlicht is zeer perfect. (met inert gas om licht te ontladen)

3.LED-koplampen worden gebruikt als luminescerende materialen met behulp van massieve halfgeleiderchips, die de emissie van fotonen kunnen veroorzaken en direct licht kunnen uitstralen. LED-koplampen zijn verlichtingsapparaten gemaakt met LED als lichtbron. (met behulp van light-emitting diodes)

2. Verschillende energieverbruik.

1. Het energieverbruik van halogeenlampen is het grootste en het gemiddelde voertuig gebruikt 55W.

Xenon-lamp gebruikt in het algemeen 35W.

3.LED-koplampen zijn 20W.

Drie. Helderheid is anders.

De helderheidshalogeenlamp is de laagste, 55W is meer dan 1000 lumen.

De xenonlamp 35W is ongeveer 3200 lumen.

LED-koplampen hebben momenteel 20W, die 3000 - 4000 lumen kunnen bereiken.

4. Verschillende levensduur.

1. De levensduur van gewone halogeenlampen is 500 uur.

De levensduur van de xenonlamp is ongeveer 3000 uur.

3. De levensduur van LED-koplampen kan 50.000 uur bedragen.

5. De responstijd is anders.

Halogeenlampen en LED-koplampen zijn allemaal helder, geen vertraging; En de xenonlamp zal worden vertraagd en de algemene xenonlamp is ongeveer 6 seconden lang en hij zal gedurende 2 seconden helder zijn.

Zes. Kleurtemperatuurverschil.

Halogeenlampen hebben over het algemeen maar één kleurtemperatuur, de kleurtemperatuur is ongeveer 2700K, het licht is geel. De kleurtemperatuur van xenonlamp en LED-koplamp is groot, van 3000K tot 30000K, met verschillende lichtkleuren. De markt wordt vaak gebruikt voor 4300K, 5000K of 6000K.