De prijs van LED-verlichting is afhankelijk van de waarde.

- Mar 04, 2018-

De kwaliteit bepaalt de waarde van de waarde van de led-lampprijs hangt af van de waarde.

De gemeenschappelijke LED-lampjes op de markt lijken hetzelfde, maar de prijs is heel anders, wat voor veel vrienden een verwarrende plaats is. In feite bepaalt de kwaliteit dat de prijs de eeuwige waarheid is, de kwaliteit van de LED-autolamp bepaalt de prijs van de LED-lamp, vooral zichtbaar in de volgende drie aspecten:

1. Precisie van LED-auto verlichting type Lichtreflectie kom, de meeste is niet de vorm van de verkregen door computer aided design, in plaats van het gebruik van het model van omrollen, direct nabootsen van de molding producten, voor meer informatie, zijn er weinig echt LED lampfabrikanten voor een diepgaand onderzoek. Hoewel het gemakkelijk te kopiëren is, hangt de brekingsindex van de lens af van het materiaal zelf, dat moeilijk te repliceren is zonder de analyse van het precieze instrument. Bovendien is het geen ideale lichtbron voor de lichtbron die we nu gebruiken, de halogeenlamp. Zoals je weet, is de gloeidraad van een bepaalde lengte, en het is onmogelijk om te profiteren van eenvoudige fysica van de middelbare school om met de reflectie van deze lichtbron om te gaan. Als kennis van de natuurkunde op de middelbare school rechtstreeks rechtstreeks kan worden gebruikt, gaan we een bal met glazen schaal kopen, in tweeën gesneden, na reflectie op het membraan van het binnenoppervlak, in zijn positie kan de lamp als een lamp zijn. Voor precieze controle van niet-puntbronnen van het uiteindelijke licht moet men vertrouwen op de professionele cad-software, de software van de gloeidraad na punt lichtpadberekening, bekijk de verschillende positieplaatsing in gloeidraadlicht waarin overlay in staat was om te komen het uiteindelijke ontwerp van het licht (dat is waarom veel mensen ondervonden dat na de installatie van de HID-lichtsoort divergentie HID-licht met halogeenlamp niet volledig kan overlappen, het is meestal een kronkelende lijn, zoals bliksem). Zelfs wanneer u een niet-standaard productie van een auto-ledlamp gebruikt, zal dit uiteindelijk leiden tot een afwijking tussen het lichttype en het designlicht. Met een goede LED-autolamp kunt u het grootste deel van de lichtstroom in het ontwerp bereiken, terwijl slechts een kleine hoeveelheid lichtstroom buiten het ontwerpgebied valt.

2, de kwaliteit van de led-lamp materiaal, de led licht reflectie kom coating vermogen van weerstand tegen hoge temperaturen en oxidatiebestendigheid, meestal hebben we nu nieuw gekocht het led-licht kan bereiken zeer goede reflectie-effecten, coatingkwaliteit is slecht, slechts een deel van de oppervlak van de led licht reflectie kom kan worden gevonden in een groot aantal bubbels, onzuiverheden, zoals het kwaliteitsprobleem van de intuïtief. Normaal gezien zal de normale kwaliteit van de LED-autolamp u nooit in staat stellen dit te zien, omdat het een defect product is voor het algemene kwaliteitscontrolesysteem. Het is echter de innerlijke kwaliteit van de reflecterende film die ons in staat stelt onderscheid te maken tussen producten van hoge kwaliteit en accessoires voor fabrieksartikelen. Moderne coating-technologie om de productiekosten te besparen, en de efficiëntie van reflectie te verbeteren, meestal aluminiumfolie, en aluminium zelf is zeer eenvoudig, omdat langdurige blootstelling aan de lucht en geoxideerd, de reflecterende aluminiumoxide-laag vormen; Tezelfdertijd, om de coating aan het reflecterende kommetaalsubstraat te kunnen bevestigen, wordt het polymeermateriaal gewoonlijk als basis gebruikt. Wanneer het polymeermateriaal wordt blootgesteld aan ultraviolet licht, zal het snel verouderen, resulterend in reflectiekomalbinisme. De kwaliteit van Led-lampmaterialen, zoals de weerstand tegen hoge temperaturen en oxidatieweerstand, is rechtstreeks gerelateerd aan de kwaliteit van de led-verlichting, waardoor het verschil in de prijs van led-verlichting wordt veroorzaakt.