De rol en de invoering van het Type van auto combinatie achterlichten

- Sep 09, 2017-

Het achterlicht van de auto is voornamelijk verlicht en gesignaleerd aan de achterzijde van de hele auto. De achterlichten zijn meestal samengesteld uit de achterlichten, de omkering van verlichting, remlichten, mistlichten achter, achterste richtingaanwijzers en retroflectoren.

Remlichten zijn onderverdeeld in twee categorieën: de remlichten links en rechts (twee) en hoge remlichten (een)

Remlichten links en rechts zijn een belangrijk onderdeel van de achterlichten van de auto, een linker- en, respectievelijk, aan beide zijden van de achterlichten. Het remlicht is rood en de rode heeft een waarschuwing. Zolang de rem licht op het licht (met inbegrip van de handrem). Het remlicht worden gevraagd of wilt het voertuig vertragen of stoppen met de auto, de achterkant van de auto zal zitten kundig voor bereiden. Nu zijn de remlichten meestal mistlichten, kunnen penetreren dikke mist. Ook gebruiken sommige LED-lampjes te doen remlichten.

Hoge remlichten zijn over het algemeen geïnstalleerd in de achterkant van de achterkant, makkelijk te volgen de achterzijde van het voertuig is gemakkelijk te vinden van de voorzijde van het voertuig rem, welke spelen om te voorkomen dat achterwaartse ongeval plaatsgevonden. Hoge remlichten zijn waarschuwing voertuigen achter het voertuig, teneinde het vóórkomen van achterwaartse ongeval.

Voertuigen met geen hoge remlichten, vooral de lagere chassis en minibusjes in de rem omdat de positie van de achterste remlicht is laag, meestal dat de helderheid is niet genoeg, gevolgd door de volgende voertuigen, met name het chassis van de hogere personenauto's, trucks en de buschauffeur is soms moeilijk te zien. Dus het risico van achterwaartse ongeval is relatief groot.

Een groot aantal onderzoek bevindingen tonen aan dat de hoge remlichten effectief kan voorkomen en verminderen van het ontstaan van auto achterwaartse ongevallen. Dientengevolge, hebben hoge remlichten wijd gebruikt in veel ontwikkelde landen. Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, alle nieuwe sedans moeten zijn uitgerust met hoge remlichten sinds 1986, en alle hoge lichte vrachtwagens moeten ook worden geïnstalleerd sinds 1994.


NEEM CONTACT OP MET ONS


Contactpersoon: Hao, Ouyang

Tel: +86-571-85161025

Mobiele telefoon: +86 15345886533

WeChat:15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com