De rol van remlichten

- Aug 19, 2018-

De rol van remlichten wordt hieronder samengevat.


De rem-lamp is het licht dat oplicht wanneer de remmen van het voertuig, meestal rood, om te waarschuwen de voertuigen achter; Bovendien, de rem lamp kan effectief voorkoming van achterwaartse gebeurtenissen, verkeersongevallen te verminderen. Rem lamp helderheid is sterk, maar ook meer voor de hand, voornamelijk gebruikt om te herinneren aan de achterzijde van het voertuig, de auto te vertragen of te stoppen. Als de lamp van de rem onjuist of verkeerd is, zal het achterste uiteinde botsing gemakkelijk veroorzaken.


Remlichten worden gesynchroniseerd met het voertuig remsysteem, meestal met het bedieningsorgaan van het signaal-schakelaar. Over het algemeen is er een rem-sensor aan de andere kant van de rem-pomp. Zodra u stap op de rem, de oliedruk van de rem-pomp zal verbinding maken met de sensor van de rem (er zijn twee draden op de sensor, één draad is altijd geëlektrificeerd, de uitzondering is aangesloten op de remlicht) dus zolang u stap op de rem , het remlicht op zal worden.


We moeten aandacht besteden aan de rem lamp wijzigen: de achterlichten van ons land de productie van voertuigen zijn "één lamp voor twee doeleinden". Er zijn twee draden in de bol, de zwakste is de kleine lamp, des te sterker is de rem lamp. Het ontwerp is hoog en laag invoegen pin-type. Het is erg handig in gebruik. Bij het wijzigen van, we moeten aandacht besteden aan niet terug te draaien.


De remlicht schakelaar is een soort gebruikte switch product, dat heeft de voordelen van goede vingergevoeligheid, eenvoudige installatie, lange levensduur en breed toepassingsgebied. De remlicht schakelaar is een onderdeel van het auto remsysteem. Het speelt een belangrijke rol bij de controle van de helderheid van het remlicht in de Automobiel Vang Systematiek. Het is voornamelijk samengesteld uit een knop en een veer, met behulp van de knop waarmee de sluiting van het circuit, om te bepalen van het effect van remlichten.


Warme herinnering: remlicht schakelaar kan niet worden hersteld, als de onderdelen zijn beschadigd tijdens het installatieproces, dan nieuwe onderdelen moeten vervangen, dus meestal moet zoveel mogelijk te verminderen van het aantal synchronisch en push-in: schakelaar jack.