De zes belangrijkste punten van LED-lampen, u weet hoe laat het is

- Feb 16, 2018-

LED-gloeilamp is een van de meest gebruikte spaarlampen in ons dagelijks leven. Welke punten moet je beheersen wanneer je kiest?

Punt 1: materiaal

Familie LED-lamp licht om te proberen te kiezen voor het kiezen en kopen van hoog thermisch geleidende kunststof (niet, is natuurlijk gemeenschappelijk plastic), auto aluminium als blister, in het geval van kapot gebruik van gewoon plastic, koeling effect is niet goed, zal leiden tot de het leven van de LED-bal steile licht is te verminderen, omdat alle behoefte van de radiator warmte verspreid, dus moet kiezen voor een hoge thermische geleidende kunststof, auto aluminium warmteafvoer effect is goed materiaal voor de blaar, zal niet worden beschadigd door oververhitting.

Punt 2: vorm

Gloeilampen, LED bal steile lichtvorm gelijk aan vorm, peervormig, dit is geen probleem voor nu LED-technologie, maar warmtedissipatieprobleem van LED zelf maakt geen gebruik van de volledige glasvormstructuur, om beter warmtedissipatiemateriaal aan te nemen , kan de levensduur van LED-lamplicht garanderen.

Punt 3: de vereisten van de LED-lamp zelf.

De LED-lamp wordt vervangen door een gloeilamp en de eerste keuze van de LED-lamp is het equivalent van een gewone gloeilamp. Reeds twee jaar geleden waren 1WLED-lampen zo fel als 10W gloeilampen. Nu is de verhouding hoger, 1:12, en er is een concept van lichteffect, dat is lumen / wattage, en hoe hoger het effect, hoe beter.

Punt vier: radiator.

Radiator LED bal steile lamp, meestal in product van aluminium radiatorpanelen kan worden gezien dat er sporen van afwerking zijn, na afwerking kan de LED-basisplaat direct worden opgeklapt, of windspleet zou moeten worden verbeterd door de warmtegeleidingslijm thermische geleiding .

Punt 5: volume

LED-lamp licht, ik kies de kiezen en kopen volume grootte, gewicht, de meest wil is de algemene Amerikaanse E26 / E27 basis van spiraal (algemeen bekend als schroeven), de voeding moet 220 vac (huishoudelijk) zijn (Amerikaanse 110 vac ) en normale fabrikantproductie in 100 ~ 100 v.

Punt 6: voeding

LED bal steile lichten voeding van de basistypes van de belangrijkste punten en isolatie en het type isolatie twee soorten, de algemene gezegd, niet geïsoleerd omdat ze geen transformator nodig hebben, dus de kosten lager is, maar de eis van de aluminium plaat de druk is hoog, anders kan de radiator worden opgeladen en ook aan de buitenkant van de lamp is deze niet mooi; De isolatie is veiliger, gemakkelijker om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen, maar de kosten zijn relatief hoog, meer geschikt voor huishoudelijk gebruik.