Er zijn 8 redenen waarom LED-verlichting niet helder is

- Jan 01, 2018-

1. De verpakking bescherming van LED-lamp strips is onvolmaakt, waardoor de lamp wordt beschadigd door impact tijdens het transport.

2. Het lassenpunt van LEIDENE lampstrook heeft virtueel lassenverschijnsel. De vibratie in het transportproces zorgt ervoor dat de vlek eraf valt en de lamp niet helder is.

3. LED-lampstrip soldeert minder, soldeerpunt gemakkelijk af te vallen.

4. LED-lamp staaf soldeer kwaliteit is niet goed, LED-flexibele lamp is eenvoudig om brosse scheuren en vallen fenomeen in het buigen proces te produceren.

5. LED-lamp bar is geïnstalleerd met buigen Hoek te groot, wat resulteert in de scheiding van LED flexibele lampelektrode en koperfolie.

6. De LED-lichtbalk is overextrudeerd wanneer geïnstalleerd, wat leidt tot schade aan de LED-flexibele lampchip of de vervorming van het soldeerpunt.

7. LED-lamp printplaat weerstand laslaag is te dik, soldeertin en printplaat kunnen niet volledig worden samengesmolten, het is ook een soort van virtueel lasfenomeen.

8. LED-lamp bars kunnen niet worden vervormd wanneer geïnstalleerd. Indien kromgetrokken, zullen de laspunten van de LED-flexibele lampstrip eraf vallen en zullen deze niet fel zijn.