Lampen omzetten in LED Waarom zou weerstand moeten installeren?

- Nov 06, 2017-

Omdat de LED zijn eigen bedrijfsparameters heeft, moet de installatie van een serieweerstand overeenkomen met de LED-bedrijfsstroom.

LED zelf is een component van het huidige type, met andere woorden, zolang de stroom die door de LED vloeit geschikt is, kan hij normaal gloeien.

De spanning van de auto is erg hoog (meestal staat de gezinsauto op 12V) en de LED zal onmiddellijk worden verbrand als deze direct op de LED is aangesloten. Bij de serieverbinding van een weerstand kunt u de stroom binnen het toegestane bereik beperken.

Wil je weten hoeveel weerstand in serie is, dan moet je de parameters raadplegen die door de LED-fabrikant zijn gegeven, zolang de voedingsspanning van de auto, de LED-stroom en de spanningsafname in de bocht, je de weerstand en weerstand van de stroom kunt berekenen.

Als u de LED-parameters niet kunt vinden, kunt u de testmethode van testen gebruiken. De specifieke methode is:

Zoek een in de hoogte verstelbare stroomvoorziening en LED-aansluitingen, van 1V verhoog langzaam de spanning, let op de 2.8V wanneer u de zijkant verhoogt om de spanning te verhogen, terwijl u let op de helderheid. Wanneer de LED-helderheid voldoet aan de vereisten, stopt u met aanpassen. Meet de spanningsval en stroom van de LED's en gebruik vervolgens de wet van Ohm om de serieweerstandparameters te berekenen.Neem contact met ons op

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ: 943095271

WeChat: 15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail: esage_wendy@esageauto.com