Begrijp de principes en het onderhoud van automotive lampen.

- Jan 26, 2018-

U moet eerst begrijpen hoe deze apparaten werken.

Als het voertuig is uitgerust met een controlelampje, controleer dan de staat van de lamp van de zwakste naar de sterkste en negeer de automatische sluitingstimer natuurlijk niet.

Als het systeem is uitgerust met een timer, stelt u deze in op maximale latentie.

Als de koplampen beschadigd zijn, worden vergelijkbare lampen meestal gebruikt voor vervanging. Sommige auto's zijn uitgerust met HID met een hoge-intensiteitsontladingskoplamp, die een lichtbron met hoge dichtheid genereert door de hoogspanningsboogontlading die wordt gegenereerd door het vooraf ontworpen elektronische systeem. Merk op dat normale kwarts - halogeenlampen hier niet kunnen worden gebruikt. Controleer bovendien of de koplamplenzen scheuren vertonen, want hoewel de oppervlaktescheur de verlichtingsprestaties van de koplampen niet beïnvloedt, maar het vocht langs de scheur in de lampen en lantaarns zal zijn, zal dit de levensduur van de lamp verkorten.

Koplampen die de richting van de kalibratie verlichten, moeten ook worden opgenomen in de lijstonderhoudsprojecten, omdat om de veiligheid van de bestuurder te waarborgen de grootste koplampen in staat moeten zijn om een ​​goed voorwaarts verlichtingsvoertuig te leveren.