Hoe zit het met de inname van led-achterlichten?

- Feb 04, 2018-

In termen van koplamp alle structuur, of het nu een algemene halogeen koplampen, of xenon-koplampen en led-achterlichten met chy-tech koplamp, zal worden uitgerust met een ventilatiebuis, de rol van de vent wordt uitgestald alle afdeling warmte kan ontladingslampen , om het normale werk van de hoge temperatuur te behouden, om ervoor te zorgen dat het gebruik van de koplampen. Als de auto water waadt, zal het vocht van de buitenkant door de ontluchtingsbuis in de grote lamp naar buiten gaan en in de lampenkap wrijven, zodat de helderheid van het licht van de autolamp, zelfs het autolampcircuit, wordt beschadigd. Hier zijn enkele manieren om om te gaan met de waterinname van led-achterlichten:

1. Lichte waterinname

Binnen de lamp om een ​​milde watertoestand te hebben, hoeft de bestuurdervriend zich niet al te veel zorgen te maken over, licht in gesloten na een periode van tijd, de mist met de verwarming door ontluchtingsontladingslamp, die de lampen en elektrische apparaten niet beschadigt circuit.

2. Ernstige overstromingen

De auto staat onder water en de buitenkant van de koplampen is goed genoeg om vissen te laten stijgen. Dus we hebben hem neergehaald en de lichte paraplu geopend en na het nat te hebben gemaakt, hebben we het oppervlak van de koplampen onderzocht en geen bescherming gevonden. Als uw auto ernstig is, moet het water een lampenkap zijn, moet u nagaan of het koplampoppervlak slecht was of naar het midden van de lekkage, zoals vreemd vinden, ik stel een verandering voor in koplampijsafdichtingen en snorkelen.