Wat zijn de belangrijkste LED-verlichting In de Truck

- Jan 01, 2018-

1. koplampen: het belangrijkste gebruik van koplampen is aan het licht, de weg en objecten voor de auto om de veiligheid van het rijden. Het kan ook worden gebruikt als een nacht inhalen signaal met de afwisselende afstand en in de buurt van licht. De koplampen zijn gemonteerd aan weerszijden van de auto's hoofd, en elke auto heeft twee of vier. Gloeilamp kracht van 45 ~ 60W, in de buurt van lichten 25 ~ 55.

2. de Mistlamp: het mistachterlicht is geïnstalleerd in de buurt van het koplicht of iets lager dan de koplamp. Het wordt gebruikt als een verlichting voor weg verlichting en signalen voor de tegemoetkomende auto, in het geval van mist, sneeuw, regen of stof. Het licht is geel, want het gele lampje langer is en goede vertroebelen prestaties heeft. De kracht van de lamp is over het algemeen 35W.

3. omgekeerde licht: de koplampen zijn geïnstalleerd in de achterkant van de auto te verlichten van de achterste weg en het voertuig en de voetgangers te informeren. Het voertuig is omkeren of voor te bereiden om te keren. Het heeft de functie van een lichtsignaal apparaat. Het licht is wit en de macht is 28W.

4. licentie lamp: de licentie lamp is gemonteerd aan de achterzijde van de auto's staart plaat, die wordt gebruikt voor het verlichten van de achterste plaat van het voertuig. De vereiste is voor zitten kundig voor zien van het nummer op de nummerplaat 's nachts bij 20M. Het licht is wit en de macht is in het algemeen 8 ~ 10W.

5. de plafondlamp: geïnstalleerd in de cabine of de bovenkant van de auto voor de verlichting van de drijvende kamer van de bestuurder. Het plafond verlichting zijn wit, de lampenkappen zijn meestal gemaakt van transparant plastic, en de macht van de lamp is over het algemeen 5 ~ 8W.

Het instrument licht: het is het instrument van het instrument, vaak verbonden met het dashboard. Het licht is wit, en de macht van de lamp is over het algemeen 2 ~ 8w.

7. stap licht: het wordt gebruikt voor de verlichting van de deur, handig voor passagiers om in- en uitschakelen. Het licht is wit, en de macht van de lamp is over het algemeen 5 ~ 8W.

8. koffer licht: het is de lichtpunt in de bagageruimte van de auto. Het licht is wit en de macht is 5 ~ 8w.

9. tool licht: wordt gebruikt voor het repareren van auto's, uitgerust met een werkende lamp-aansluiting in de auto, en mobiele lampen met draden. Het licht is wit en de macht van de lamp is over het algemeen 8 ~ 20W.