Wat bepaalt de prijs van ledverlichting?

- Mar 04, 2018-

Met de voortdurende ontwikkeling van led verlichting industrie is de concurrentie tussen led koplampen en traditionele Verlichtingsindustrie ook continu. Met de snelle ontwikkeling van led verlichting is er echter een aanzienlijke kloof tussen de prijzen van led verlichting fabrikanten op de binnenlandse markt. Wat bepaalt de prijs van led verlichting? Laten we analyseren.

1. LED chip

LED chip is de parel van de lamp, zeggen we vaak nu in de binnenlandse markt generieke lamp kraal, het meer de prijs ten opzichte van invoer CREE, osram, natuurlijk ook goedkoop, dus goede lamp parel ook om deel van de prijs van ledverlichting besloten is.

2. de warmteafgifte

Het moet een goed product, maar veel kleine workshops hebben deze stap weggelaten om te besparen op de kosten van koeling.

3. leven

Het licht van een lamp led auto bepaalt de levensduur van een product, en een goede led lamp autofabrikant is zeker te veel inspanning te besteden aan dit.

Printplaat 4.

Goede led lamp fabrikanten zal gebruik maken van vol glas fiber precisie die betrekking hebben op koperen circuit board, oppervlakte injectie behandeling, isolatie, anti-oxidatie. Het is niet beïnvloed door vochtige omgeving om de stabiliteit van circuit transmissie.

5. tin punt

De LED lamp fabrikant geproduceerd door de geavanceerde LED lamp fabrikant is vol, glanzend en gelast.

6. soldeer plakken

Goede led verlichting zijn gemaakt van loodvrij, zilver-vriendelijke tin, met een glanzende afwerking, en een goedkope soldeer met voorsprong zal zwart worden.

7. of er een willekeurige rand van wol is

Goede LED lamp fabrikant zal hebben het polijsten proces, het product is prima en mooi.

Kwaliteit is de norm om te overleven, en het nastreven van lage prijzen is slechts het einde van de markt van led verlichting.