Wat doe je met het LED-achterlicht van de auto

- Jun 30, 2018-

Wat de koplampen betreft, zullen zowel de algemene halogeenlamp, de xenon-koplamp als de grote lamp met de led-achterlichtgroep worden uitgerust met een ventilatiebuis. De ventilator heeft tot taak de normale bedrijfstemperatuur van de koplampen te behouden en de constante werking van de koplampen te garanderen. Als de auto waadt, passeert het externe water door de buis naar de buitenkant van de lamp en wrijf naar de lampenkap, zodat het licht van de auto zal worden gereflecteerd en het lichtcircuit wordt beschadigd. Hieronder zullen enkele behandelingsmethoden voor LED-achterlichten worden geïntroduceerd.

1, enigszins influent

In het licht van het licht hoeven de vrienden van de bestuurder zich niet al te veel zorgen te maken. Wanneer de lichten gedurende een bepaalde periode gesloten zijn, gaat de mist uit de lamp met de hitte door de ventilatiebuis, die de koplampen en elektrische circuits niet beschadigt.

2, ernstige influent

Houd van de auto in het water, de koplampen buiten de druppelconditie zijn voldoende om vissen te laten stijgen. Dus we hebben het gedemonteerd en aangezet. Na bevochtiging hebben we de oppervlaktetoestand van de koplamp onderzocht en geen bescherming gevonden. Als uw auto ook zwaar water is, moet u de paraplu demonteren, het oppervlak van de koplampen controleren of er geen sprake is van een kapotte of lekkage van het midden. Als dit wordt ontdekt, stel ik voor de afdichting van de ijskap en de ventilatieslang te vervangen.