Wat Is een auto-remlicht?

- Mar 21, 2018-

Deremlichtenzijn onderverdeeld in twee soorten: de linker en juiste lampen (twee) en de hoge remlicht (een)

De remlichten links en rechts zijn een belangrijk onderdeel van de achterlichten, en een links en een rechts in de achterlichten aan beide zijden is gedistribueerd. Het is rood en rood heeft een waarschuwing. Een stap op de remlichten van de lamp (met inbegrip van de handrem). Het remlicht is een herinnering van de auto's eigen auto te vertragen of te stoppen, en de achterste auto kan worden voorbereid. De huidige remlichten zijn meestal mistlichten, die dikke mist kunnen doordringen. De LED-lamp wordt ook gebruikt als een remlicht.

De hoge positie rem lamp wordt gewoonlijk geïnstalleerd op het bovenste gedeelte van de achterzijde van de auto, zodat het voertuig achter lopen kunt gemakkelijk zoeken naar het voertuig remmen vooruit, en het achterste uiteinde ongeval te voorkomen. De rol van de hoge positie rem lamp is om te waarschuwen van het voertuig rijden achter, om te voorkomen dat het achterste uiteinde ongeval. Geen hoge remlichten van het voertuig, met name lage chassis en mini auto in de remmen want de remlichten lagere positie, meestal de helderheid is niet genoeg, zien de volgende voertuigen vooral hoge chassis vrachtwagens en de bussen en de buschauffeurs soms duidelijk. De verborgen gevaren van achterste uiteinde ongevallen zijn daarom relatief groot.

Een groot aantal onderzoeksresultaten blijkt dat hoge positie rem lampen effectief kunnen voorkomen en verminderen van het ontstaan van auto-ongelukken achterste uiteinde. Hoge positie rem lampen hebben daarom wijd gebruikt in veel ontwikkelde landen. Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, moeten alle nieuw verkochte auto's zijn uitgerust met hoge plicht remlichten uit 1986, en alle van de lichte vrachtwagens moeten zijn uitgerust met hoge plicht remlichten sinds 1994.


CONTACT INFORMATIE

Contactpersoon: Hao, Ouyang

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail:esage_wendy@esageauto.com