Wat is een auto-omvormer?

- Oct 30, 2017-

Auto omvormer is een DC12V DC kan worden omgezet in elektriciteit en dezelfde AC220V AC voeding, voor algemeen gebruik van elektrische apparaten, is een handige voertuig power converter. Auto-omvormer in de buitenlandse markt is over het algemeen verwelkomd. In het buitenland vanwege de hogere penetratiegraad van de auto, gaan uit naar het werk of reizen kan worden aangesloten op de omvormer batterij aandrijving een verscheidenheid aan gereedschappen en werk. China's toetreding tot de WTO, de binnenlandse markt steeds meer particuliere vervoer, dus de auto-omvormer voeding als een DC-omvormer in het gebruik van de mobiele omzetter, geeft u veel gemak, is een status van de auto met elektronisch voertuig benodigdheden.

Koop auto-omvormer moet aandacht besteden aan de pure sinus golf auto inverter of gewijzigde golf auto inverter, de twee zijn voornamelijk volgens de output huidige golfvorm naar de punten, de prijs is anders, pure sinus golf auto-omvormer Bij de high-end, gemodificeerde golfautomaat omvormer is een low-end, pure sinusgolf auto-omvormer, een breed scala aan toepassingen. Net als de meeste elektronische producten zijn er ook omzettingseffici├źntiekwesties. Gemeenschappelijk in de markt tussen 70% -80%, sommige tot 90%.

Voorzorgsmaatregelen

De omvormer moet in strikte overeenstemming worden gebruikt met de bepalingen van de gebruikershandleiding; Ten tweede, de omvormer uitgangsspanning is 220 volt AC, en deze 220 volt is in een kleine ruimte en in een mobiele staat, dus wees extra voorzichtig. Moet op een veiliger plek geplaatst worden (vooral weg van kinderen!), Om elektrische schokken te voorkomen. Wanneer het niet in gebruik is, is het het beste om de ingangsspanning uit te schakelen. Ten derde, doe de omvormer niet direct in de zon of verwarmer bij de uitgang. De bedrijfstemperatuur van de omvormer mag niet hoger zijn dan 40 graden Celsius. Ten vierde, de omvormer zal werken als de hitte, dus geen voorwerpen plaatsen in de omgeving of hoger. Ten vijfde, de omvormer bang voor water, laat het niet regenen of water uitspoelen.


Neem contact met ons op

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ: 943095271

WeChat: 15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email: esage_wendy@esageauto.com