Wat is een auto-omvormer

- Jun 05, 2018-

De voertuigomvormer ( Power Inverter ) is een soort AC220V AC die DC12V gelijkstroom kan omzetten naar dezelfde als het lichtnet, en het is een handige voertuigstroomomvormer.


De omvormer aan boord van voertuigen die in de auto kan worden gemonteerd via de sigarettenaansteker, kan 20 W, 40 W, 80 W, 120 W tot 150 W vermogensspecificaties zijn. Grotere stroomomvormers zijn via de kabel met de batterij verbonden. Door het huishoudapparaat op de uitgang van de stroomomvormer aan te sluiten, kunnen verschillende apparaten in het voertuig net zo gemakkelijk worden gebruikt als thuis. De elektrische apparaten die kunnen worden gebruikt zijn: mobiele telefoons, laptops, digitale videocamera's, camera's, verlichting, elektrische scheerapparaten, cd-spelers, gameconsoles, PDA's, elektrische gereedschappen, auto-koelkasten en diverse soorten toerisme, kamperen en medische noodgevallen Diensten.


De keuze van de auto omvormer moet aandacht besteden aan pure sinus omvormer of correctie golf auto omvormer, die voornamelijk zijn verdeeld volgens de output huidige golfvorm, de prijs is anders, pure sinus omvormer Behorend tot de high-end, de modified wave vehicle-mounted inverter is een low-end, pure sinus-omzetter op het voertuig met een groter aantal toepassingen. In-car-omvormers hebben, net als de meeste elektronische producten, ook problemen met conversie-effici├źntie. De markt is meestal tussen 70% en 80%, en sommige zijn tot 90%.