Wat Is Led Strip licht?

- Dec 27, 2017-

Kenmerken vanLED-strip licht

1. de flexibele PCB-printplaat wordt gebruikt als het substraat, de ultra hoge helderheid 50503528 (drie chip en een) patch LED is de verlichte lichaam en de luminescentie-hoek 120 graden.

De achterzijde van de strip 2. LED lamp heeft 3M-lijm, gemakkelijk te installeren en kan worden toegepast op binnenhuisversiering, venster verlichting en andere items.

3., de volledig transparante lijm vullen en waterdichte zachte strip is niet alleen volledig waterdicht, maar ook kunt handhaven van de kenmerken van LED light strip wordt zeer zacht en kunnen buigen willekeurig, die sterk verbetert de stabiliteit van de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van lichte streep. Waterdichte rang IP68, die kan worden gebruikt onder water.

4., speciale waterdichte materialen, waardoor het gebruik van -25 tot + 40 C aan C, lichte streep kunnen houden, zacht en makkelijk te vorm. Het is een ideale outdoor lijn verlichting decoratie product.


Lichte stripverschil:

1, de flexibele LED lamp riem is gemaakt met behulp van FPC te monteren van printplaten en geassembleerd met patch LED. De dikte van het product is alleen de dikte van een munt, en het niet bezetten de ruimte. De algemene specificaties heeft 30cm lengte, 18 LED, LED 24, 50cm lengte 15 LED, 24 LED, 30 LED, enz. Er zijn ook 60cm, 80cm, enzovoort. Verschillende gebruikers hebben verschillende specificaties. Het kan naar believen worden afgesneden en op zal zonder invloed kan worden uitgebreid. Het FPC is zacht en kan worden gebogen, gevouwen en kronkelende willekeurig. Het zich vrij kan bewegen in de driedimensionale ruimte en kan niet worden verbroken. Het kan is geschikt voor gebruik in onregelmatige plaatsen en nauwe ruimten, en worden willekeurig gebogen en adem, dus het is geschikt voor willekeurige combinatie van ontwerpen in de reclame van decoratie.

2, LED light bar is PCB moeilijk om te doen van printplaat assemblage, LED SMD LED vergadering nuttig, maar ook nuttig in lijn LED vergadering, als vereist door de verschillende onderdelen en verschillende. Het voordeel van de harde licht bar is dat het eenvoudig op te lossen, en de verwerking en de installatie handig zijn. Het nadeel is dat het niet willekeurig kan worden gebogen en niet geschikt voor de onregelmatige plaats is. De strip hard lamp is gemaakt van patch LED met 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED en 40 LED, enzovoort. Er zijn 18 specificaties, 24, 36, 48 en zo verder met verschillende specificaties, met positieve, kant en kant lichten, ook bekend als de grote muur lichten.