Wat is Power Inverter?

- Apr 11, 2020-

De omvormer is een soort stroomomvormer die DC12V gelijkstroom in AC220V wisselstroom kan omzetten, wat hetzelfde is als commerciële stroom voor algemene elektrische apparaten.


De output van de omvormer van de omvormer via de sigarettenaansteker kan 20W, 40W, 80W, 120W tot 150W vermogensspecificaties zijn. De grotere voeding van de omvormer moet via de verbindingslijn op de accu worden aangesloten. Door huishoudelijke apparaten aan te sluiten op de uitgang van de stroomomvormer, kunt u verschillende elektrische apparaten in de auto net zo gemakkelijk gebruiken als thuis. Beschikbare elektrische apparaten zijn: mobiele telefoons, laptops, digitale camera's, camera's, lampen, elektrische scheerapparaten, cd-spelers, spelconsoles, handcomputers, elektrisch gereedschap, autokoelkasten en diverse reizen, kamperen, medische noodgevallen.


Let er bij het kiezen van een omvormer op of het een zuivere sinusomvormer of een gemodificeerde golfomvormer is. De twee zijn voornamelijk verdeeld volgens de golfvorm van de uitgangsstroom en de prijs is ook anders. De zuivere sinusomvormer Het behoort tot de high-end, en de correctiegolf-omvormer behoort tot de low-end, zuivere sinusomvormer, die een breder toepassingsbereik heeft. Zoals de meeste elektronische producten, hebben omvormers ook problemen met de conversie-efficiëntie. Gebruikelijk op de markt is tussen 70% -80% en sommige kunnen 90% bereiken.