Wat Is het verschil tussen noodhulp ledverlichting en gewone verlichting?

- Jun 23, 2018-

DeLED nood lichtheeft een groot aantal elektronische componenten zoals transformator, spanningsregelaar, opladen, omvormer en batterij binnen elk licht. De batterij moet worden opgeladen en ontladen wanneer de Pechlamp is gebruikt, gereviseerd en verweten. Anderzijds is het besturingselementtype van een gecentraliseerde macht gecentraliseerd. Er is geen onafhankelijke voeding in de noodverlichting. Wanneer de voeding van de normale verlichting defect raakt, levert het gecentraliseerde energievoorzieningssysteem macht. In dit soort noodverlichting, de complexe elektronische schakelingen binnen alle de lampen worden geëlimineerd en de noodverlichting lampen zijn hetzelfde als de gewone lampen. De centrale elektriciteit-systeem voor energievoorziening ligt in een speciale kamer. Vergeleken met zelfstandige onafhankelijke controle type noodverlichting, gecentraliseerde macht gecentraliseerde controle noodverlichting type heeft de voordelen van handige gecentraliseerd beheer, gebruiker zelf controleren, brand toezicht en inspectie, verlenging van de levensduur van de lamp, en verbetering van de efficiëntie van de evacuatie. Het systeem heeft goede betrouwbaarheid en levensduur. Lang en gemakkelijk onderhoud en beheer, lage systeemprijs.

Echter, gecentraliseerde macht gecentraliseerd besturingselementtype veiligheidsarmaturen geen hebben back-up stroomvoorziening (batterij) in elke noodsituatie armatuur. Als de toevoerleiding van de stroom uitvalt, zal dit direct invloed op de normale werking van de noodverlichting. Daarom zijn speciale brand beschermingseisen opgelegd aan de aanvoerlijnen van de macht. . Aangezien de self-contained macht onafhankelijke noodverlichting een reservemacht voeding (batterij) in elke noodverlichting heeft, is er geen speciale verplichting voor de voedingsleiding van de macht. Falen van de voedingsleiding van de macht zal niet van invloed op de stand-by voeding. Bij een storing van een noodsituatie licht, het zal over het algemeen alleen van invloed op het licht zelf, met weinig invloed op het hele systeem.

Bij het selecteren van noodverlichting, moeten de noodverlichting systemen redelijkerwijs worden geselecteerd volgens specifieke voorwaarden. In het algemeen, nieuwbouw projecten of projecten met vuur controlekamers moet zo veel mogelijk in het constructieproces worden geïntegreerd, met gecentraliseerde macht gecentraliseerd besturingselementtype noodverlichting; na renovatie of secundaire decoratie projecten moeten worden geselecteerd voor kleine sites, onafhankelijke controle macht noodverlichting.