Wat Is de functie van de NBW van het achterlicht?

- Sep 30, 2017-

Noodsituatie remmen, noodsituatie remmen tips (NBW) is een snelle extra functie ABS, de functie is geïntegreerd in de software van de controle van ABS, automatische alarm licht schakelaar apparaat open de driehoek in sommige remmen noodsituaties, aandacht besteden aan waarschuwing de achterzijde van het voertuig om een veilige afstand te houden.

Bijvoorbeeld: in de volgende noodremming, de driehoek alarm lichtapparatuur-schakelaar automatisch wordt geopend, en aan het einde van de rem aan het begin van de olie-deur automatisch gesloten:

1, in de hoge wrijvingscoëfficiënt coëfficiënt stoep (zoals cement / asfalt bestrating) over 60kw/h boven, met voldoende remmen kracht voor noodremmingen van snelheid.

2, in de lage wrijvingscoëfficiënt coëfficiënt stoep (zoals NAT / glad wegdek) voor relatief lange duur van ABS continue aanpassing van de remmen.


Hangzhou Esage Auto Industrial Co., Ltd. was een kwalitatief hoogstaande leverancier van auto-onderdelen,delen van de vrachtwagenen LED elektronische producten zoalsTruck van de LED verlichting,Auto omvormers,Acculaders, LED Strip verlichtingen etc. Kunnen wij meer dan 2000 mallen van producten toegepast op verschillende soorten voertuigen.

Welkom om ons te contacteren!

Contactpersoon: Hao, Ouyang

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com