Wat Is de reden waarom het remlicht niet schijnen?

- Mar 21, 2018-

De generaalremlichtkunnen de volgende fout:

1. remlicht lamp mislukking, wijzigen van de rem-gloeilamp

2. line schuld, selectievakje lijn probleem

3. niet stap op het rempedaal

4, remlicht schakelaar schuld, wijzigen de remlicht schakelaar


1: de remlichten zijn niet verlicht. Schakelt u eerst alle lichten. Open de belangrijkste deur en stap op de remmen. Na het observeren van de auto, zijn er verschillende lichten. Nadat de rem is verlicht, bewijst het dat de lijn normaal is. De lamp aan de andere kant is niet gebroken, en een nieuwe transactie kan worden vervangen. (rem gloeilampen zijn meestal dubbele staart lampen)


2: trok aan de noodrem nadat beide zijden niet zijn helder is, kan er aan beide zijden van de lamp is gebroken, de remlichten staart met shidianbi meting, als een elektrische lamp is gebroken aan beide zijden die, indien niet de volgende twee voorwaarden, de eerste om te zetten in een eenvoudige impli ceert.

A: de zekering remlicht is gebroken. Vind de verzekering vak, de algemene verzekering box heeft alle verzekeringen instructies op de top, volgens de instructies, vinden de remlicht verzekeringen, observeren of de zekering gebroken is, als koppel dezelfde specificatie en de dezelfde type zekering, we kunnen oplossen. Als je niet breken, volg dan de volgende stap.

B: de remlicht schakelaar is beschadigd. Zit de remlicht schakelaar (algemene rem lamp schakelaar aan de bovenkant, het rempedaal is hoofdzakelijk twee lijnen) plug schakelaar na het vinden van de remlicht schakelaar met een draad direct met elkaar verbonden, als de remlichten, bewijs rem schakelaar van de lamp is kapot, een nieuwe switch kan worden opgelost.


Zaken die aandacht nodig hebben:

●Als de zekering is slecht voor de verzekering, betalen aandacht op de zelfde grootte als hetzelfde type.

●Als het lamp is gebroken, Let op het aantal dubbele eindigde bollen bij het wijzigen van de lamp. Een is de gloeidraad van de lopende lamp, de andere is de gloeidraad van de lamp van de rem. Als het licht aan de kant is, zal het de lamp omdraaien als het donker. Het kan worden opgelost als het is geïnstalleerd.CONTACT INFORMATIE

Contactpersoon: Hao, Ouyang

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail:esage_wendy@esageauto.com