Wat Is de rol van elke Lamp In de auto?

- Sep 12, 2017-

Voor de beginner, de meeste moet worden vermeden is dat te wijten aan gebrek aan ervaring op het stimuleren van de nacht, de noodzaak om te veranderen van de werking van de verlichting is niet bedreven, of gevoel de nacht weg complex en moeilijk op te sporen, spelen hoge licht kan het verhogen van de helderheid en de lijn van het zicht afstand, dus helemaal Verstraler openen.


Dit is ook de meest gehate van vele chauffeurs. Omdat de twee auto's een auto zullen, krijgt de sterke Verstraler het tegenovergestelde van de bestuurder van het voertuig om blinde vlekken, meest waarschijnlijk leiden tot een auto-ongeluk. De juiste aanpak is: de nacht moet worden in de richting van de auto van de relatieve richting van 150 meter van het gebruik van dimlicht, smalle weg, smalle brug en niet-gemotoriseerde voertuigen zal zitten kundig voor de Verstraler gebruiken. Nacht vóór en na de auto, met de auto moet Verstraler niet openen. 'S nachts inhalen, veel en in de buurt van het licht moet worden gebruikt om te herinneren aan de voorzijde van het voertuig.


Natuurlijk, zijn er bestuurders die de Verstraler uitschakelen zal vergeten. Als het voertuig te rijden u naar flash van de voorkant van het licht 's nachts, is het waarschijnlijk dat uw "koplichten" zodat de andere voelen ongemak, het moet tijdig vervangen door dimlicht.


Auto lampjes kunnen niet vervangen van de low beam


Turn-signaal: Draai de lamp het meest is gebruikt signaallampje, wanneer het voertuig moet draaien om te openen. Opgemerkt moet worden dat de tijd om te zetten op het turn-signaal moet nog openstaan uit het keerpunt van 30 meter met 100 meter of zo, in plaats van geweest naar de kruising van de open, zodat de staart met het voertuig door minder dan de rear-end veroorzaakt.


Koplichten: koplampen hebben Verstraler, in de buurt van lichte twee vormen. In de stedelijke gebieden met straatverlichting op de weg met low beam, bij gebrek aan straat of snelweg rijden open Verstraler. Wanneer de auto zal worden gesloten, moeten de Verstraler worden omgezet in low beam.


Flash vóórlicht: de rol van waarschuwing of groet. Out van het snijpunt of de beurt moeten ook de voorkant licht flash, vertelde de andere voertuigen "Ik kwam."


Achterlichten (remlichten): remlichten die vertellen van de achterkant van het voertuig is remmen, aandacht besteden aan het vertragen. Wanneer u dat de voorste achterlichten verlicht zijn, maar ook om te doen de voorbereiding van de vertraging.


Noodgevallen lichten (dubbele flits): het falen van het voertuig vereist tijdelijke parkeren en andere noodsituaties, de geringe zichtbaarheid van het slechte weer moeten ook open in dubbele flits. Noodgevallen lichten en verkeersveiligheid zijn nauw verwant, om altijd te controleren of de normale.


Nacht toont breed lichten (kleine licht): gebruikt in de nacht lichaam weergavebreedte en lengte. Wanneer u zich niet duidelijk uit de rearview spiegel achter de tijd, moet het licht een kleine lichte, vooral regenachtige dagen.


Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ:943095271

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail:esage_wendy@esageauto.com