Welke Lights Do Cars hebben?

- Jun 09, 2019-

Het voertuig is uitgerust met verschillende verlichtings- en signaalinrichtingen om de veiligheid en betrouwbaarheid van het voertuig te waarborgen. Ze worden gebruikt om de weg te verlichten, geven de breedte van het voertuig en de positie van het voertuig aan en verlichten de binnenkant van de wagen. Indicatie van instrumenten en revisie van voertuigen 's nachts. Bovendien, in draaien, remmen, vergaderen, parkeren, achteruitrijden en andere omstandigheden, moeten ook heldere of geluidssignalen worden uitgestuurd om voetgangers en andere voertuigen te waarschuwen.

Automobiellampen zijn op basis van hun functies onderverdeeld in verlichtingslampen en signaallampen en externe lampen en interne lampen overeenkomstig hun inbouwposities.

I. Externe lampen en lantaarns

Combinatielampen, autokoplampen, koplampen, koplampen bij elkaar gemonteerd, ook bekend als de gecombineerde koplampen.

De combinatie van achterlichten, remlichten, achteraanaanwijzers, mistachterlichten en achteruitrijlichten wordt gecombineerde achterlichten genoemd.

1. Koplamp

Ook bekend als koplampen of koplampen, worden ze aan beide zijden van de voorkant van het voertuig geïnstalleerd om de weg te verlichten tijdens het rijden 's nachts. Om te voorkomen dat het sterke licht van de koplamp de bestuurder voor het voertuig verblindt, kiest de koplamp meestal twee filamenten, dwz het verre licht en het nabije licht, om resp. Het verre en het nabije licht uit te zenden.