Wat is het Effect van het achterlicht?

- Sep 30, 2017-

Richtingaanwijzers: richtingaanwijzers zijn de meest voorkomende signalen-die zijn ingeschakeld wanneer het voertuig draaien moet. Opgemerkt moet worden dat het inschakelen van het licht moet worden geopend op ongeveer 30 meter tot 100 meter uit de hoek. In plaats van het oversteken van de weg, zal het worden geopend, waardoor de achterste voertuig worden gevangen onvoorbereid en veroorzaken achterste uiteinde botsing.

Koplichten: koplampen hebben Verstraler, in de buurt van licht in twee vormen. Gebruik op een weg met straatverlichting in stedelijke gebieden, in de buurt van lichten aan station Verstralers zonder straatverlichting, wegen en snelwegen. Tijdens de vergadering, moeten we uitschakelen de Verstraler licht in de.

De handeling van waarschuwing of groet. Bij overschrijding of draaien, moet u ook flash van de koplampen en vertellen van de andere voertuigen, "here I come." ".

Achterlicht(remlicht): wanneer de remlicht ingeschakeld is, vertellen de achterkant van de auto. Het is remmen, en aandacht besteden aan de vertraging. Wanneer u ziet dat de voorste achterlicht brandt, moet u ook bereid zijn te vertragen.

Noodgevallen lichten (Shuang Shan): voertuig storing, tijdelijke parking, noodgevallen, lage zichtbaarheid, slecht weer, dubbele flash moet worden ingeschakeld. Noodgevallen verlichting zijn nauw verwant aan de verkeersveiligheid. Check ze regelmatig om te zien als ze normaal zijn.

Bereik nachtlampje (lampje): gebruikt om aan te tonen van de breedte en de lengte van het lichaam 's nachts. Wanneer u niet de achterkant van de achteruitkijkspiegel ziet, is het tijd om het oplichten van een klein lampje, met name een regenachtige dag.


Hangzhou Esage Auto Industrial Co., Ltd. was een kwalitatief hoogstaande leverancier van auto-onderdelen, delen van de vrachtwagen en LED elektronische producten zoals ledverlichting Truck, auto omvormers, acculaders, LED Strip verlichting en enz. Kunnen wij meer dan 2000 mallen van producten toegepast op verschillende soorten voertuigen.

Welkom om ons te contacteren!

Contactpersoon: Hao, Ouyang

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail:esage_wendy@esageauto.com