Waar moet je op letten 's nachts rijden?

- Dec 06, 2017-

Naast autoverlichting voor verlichting is het ook een belangrijk hulpmiddel voor de communicatie tussen chauffeurs en bestuurders. Beschaafd licht, maakt de auto op de weg meer harmonieuze omgeving kan het aantal ongevallen verminderen.


Sommige stuurprogramma's denken misschien dat het inschakelen van het grootlicht effect beter zal zijn, maar in werkelijkheid zal het grootlicht de gezichtslijn inschakelen om het nog erger te maken en anderen schade te berokkenen. Daarom wordt gesuggereerd dat de bestuurder het grootlicht kan gebruiken als een signaallampje, om ervoor te zorgen dat de andere kant u gemakkelijker zal vinden wanneer de auto komt, maar de tijd van het knipperen van het grootlicht moet extreem kort zijn , om de aanblik van de andere partij om een ​​ongeluk te veroorzaken niet te beïnvloeden.


In het geval van een auto, stap niet op het rempedaal, terwijl we naar rechts draaien, moeten we letten op voetgangers en fietsen. Omdat in het aangezicht van de tegenovergestelde auto, vanwege angst voor psychologische de bestuurder op het rempedaal zal sturen, om met de juiste voetgangers of fietsen in botsing te komen, resulterend in verkeersongevallen.


De nacht moet proberen inhalen in de nacht te vermijden, niet moe te rijden, niet te drinken, niet om een ​​emmer, passieauto te openen. Vanwege het onvermogen om het landschap aan beide kanten van de weg te zien en opwindende opwinding voor de bestuurder op de weg, is het gemakkelijk om 's nachts te rijden vanwege vermoeidheid. Als je iets voelt, moet je even opvrolijken of stoppen.