Wat te doen als de led-achterlichten van de auto water krijgen

- Oct 26, 2020-

Wat de algehele structuur van de koplamp betreft, of het nu een algemene halogeenkoplamp is, of een xenonkoplamp of een koplamp met een led-achterlichtgroep, deze zal worden uitgerust met een ontluchtingspijp en de functie van de ontluchtingspijp is om de warmte-energie van de afdeling zoveel mogelijk af te voeren. Naast de koplampen, om de normale werktemperatuur van de koplampen te behouden om een ​​stabiel gebruik van de koplampen te garanderen. Als de auto in water waadt, zal het externe vocht via de ontluchtingspijp de buitenkant van de koplampen binnendringen en tegen de lampenkap wrijven, waardoor de helderheid van de autolampen wordt weerspiegeld, en zelfs het circuit van de onderste autolamp is beschadigd. Hier zijn enkele manieren om met het binnendringen van water van LED-achterlichten om te gaan:


1. Lichte binnendringing van water

De vrienden van de bestuurder hoeven zich niet al te veel zorgen te maken over het relatief geringe binnendringen van water in de lamp. Nadat de lamp een bepaalde tijd gesloten is geweest, zal de mist samen met de verwarming uit de lamp worden afgevoerd via de ventilatiepijp, wat de koplampen en elektrische circuits helemaal niet zal beschadigen.


2. Veel binnendringend water

Als uw auto ook zwaar onder water staat, moet u de lichtparaplu demonteren en controleren of het koplampoppervlak kapot is of een lekkend midden heeft. Als u afwijkingen constateert, wordt het aanbevolen om de afdichting van de koplampijskap en de ontluchtingspijp te vervangen.