Waarom moeten we de bifocale lens aanpassen en functioneren?

- Sep 14, 2019-

Waarom moeten we de bifocale lens aanpassen en functioneren?

Met de ontwikkeling van de economie en de snelle ontwikkeling van de auto-industrie is ook het opnieuw inrichten van auto's toegenomen. Veel mensen willen weten waar de rol van dual-lens is. Hier zullen we een paar vragen ontdekken.

1. Wat is het verschil tussen een dubbele lens en een enkele lens?

Dubbel licht of enkel licht is van buitenaf niet te zien. Er zijn elektromagnetische lichtveranderende apparaten in de dubbele lichtlens. De enkele lichtlens kan niet (Camry, Reich, etc.) het licht niet veranderen. Een xenonlamp kan zowel breed als helder bijna-licht hebben en sterk ver licht door de dubbele lichtlens. Bijvoorbeeld Audi Q5, hightech Passat en Maiteng B7, de nieuwe hightech. Ze hebben slechts één lens aan elke kant en geen onafhankelijk ver licht, maar ze zijn vrij helder.

3. De originele auto is uitgerust met een enkele lichtlens. Kan het worden veranderd in dubbel licht? Hoeveel helderheid kan worden verbeterd?

Het is noodzakelijk om de dubbellichtlens te vervangen (naast het niet-dimmerapparaat zijn de bolle lens en de reflecterende kom van de enkellichtlens anders dan de technische parameters van het dubbele licht). Na aanpassing is het bijna-licht breder en uniformer dan het originele voertuig. De sleutel is dat er twee krachtigere far-light zijn. Het originele voertuig met een bijna-lichte enkellichtlens moet onafhankelijk verre-licht hebben, dus na het upgraden zal het tegelijkertijd 4 uitvoeren. Far Light 2 Near Light! Als het een H4-gloeilampenauto is, is er geen onafhankelijke Far Light, zoals Hanlanda, Pitta, Coruz, enz.), Het wordt Audi Q5 na het upgraden van de dubbele lichtlens, terwijl er 2 Near Light 2 Far Light zijn. De originele auto heeft geen lens, verre en nabije fotosplitter (zoals Carola, Civic, etc.) na het upgraden, het heeft ook 4 verre en 2 bijna-licht, wat helderder is dan Audi Q5. Het effect van een verbeterde dubbele lichtlens is onmiddellijk! Over het algemeen kan het 3-5 keer worden verbeterd. Visuele zintuigen en fluorescerende lichtmeters kunnen dit direct bewijzen!

4. Heeft de aanpassing van de dubbele lens invloed op de nieuwe autogarantie en de jaarlijkse inspectie?

Geen van beide beïnvloedt de kwaliteit van andere onderdelen in 4S shop. We garanderen de waterdichte en andere upgrades van koplampen voor een jaar. Alle upgrades (lenzen, stabilisatoren, lampen) komen van de leverancier van lampen in de autofabriek. De kwaliteit is veilig en betrouwbaar. Het voldoet aan de wetten en voorschriften van de staat.

5. Hoe lang duurt het om de bifocale lens te upgraden?

Het duurt ongeveer 4-8 uur voor verschillende modellen. Het kost veel tijd om de lens met de hand te maken, repareren, dimmen, waterdicht te maken en af te sluiten. Het moet voorzichtig en zorgvuldig zijn om het *** lichtpatroon met hoge helderheid aan te passen. Maak een afspraak om uw kostbare tijd te besparen!

Mensen zeggen vaak dat ogen de vensters van de geest zijn. Voor auto's zijn koplampen als menselijke ogen. Met heldere ogen kunnen we beeldinformatie duidelijker ontvangen. Goede koplampen kunnen de rijveiligheid 's nachts verbeteren en bestuurders' s nachts comfortabeler maken. Vanwege productiekosten en andere redenen zijn veel modellen echter niet uitgerust met dubbele lenzen wanneer ze de fabriek verlaten. Om 's nachts veilig te kunnen rijden, moet het lichteffect van de auto worden verbeterd.